Informatie ATB Challenge 2024

Hollandia-T nieuws van 16-09-2024

De 10e editie van de ATB Challenge Tuitjenhorn zal op zondag 6 oktober 2024 worden verreden.

Er is heel veel gebeurd de afgelopen 10 jaar ATB Challenge: organisatorisch zijn we gegroeid tot een bijna professionele organisatie die staat als een huis. Verschillende weersomstandigheden maakte de ondergrond soms makkelijk, soms uitdagend maar steeds kwamen deelnemers moe maar voldoen over de eindstreep en de fotoreportages spreken boekdelen: zwoegende en lachende gezichten.

In de 10e editie gaan we het nog grootser aanpakken dan wat we in de edities ervoor hebben gedaan! Zo is de route tussen het Acon Circuit en Groenveld aangepast, zijn er mooie passages bijgekomen door schuren van bedrijven en er zal voor alle deelnemers een leuke Goodie zijn! Nog los van de gezelligheid en muziek op het start en finish terrein bij Hollandia T.

Afstanden        : 35 of 55 km.
De starttijd       : Tussen 09:00 en 09:20 uur.
De start locatie : Bij Sportpark de Kuil “Hollandia T.” Sportlaan 4 te Tuitjenhorn.

Op de dag zelf zal duidelijk worden aangegeven waar de deelnemers zich moeten melden om hun inschrijving te tonen, waar ze een stuurlint krijgen uitgereikt als startbewijs.

Het is ALLEEN mogelijk om via voorinschrijving deel te nemen aan de ATB Challenge. Ga hiervoor naar https://www.fietssport.nl/toertochten/56258/10e-atb-challenge-tuitjenhorn-2024 (https://www.fietssport.nl/toertochten/56258/10e-atb-challenge-tuitjenhorn-2024)

De GPX route die via fietssport.nl kan worden gedownload mag alleen tijdens de ATB Challenge worden gebruikt. Let wel op! Deze GPX route is niet leidend, wel leidend zijn de routebordjes.

Halverwege het parcours ter hoogte van Eenigenburg zal er een verzorgingspost zijn waar bouillon en limonade worden geschonken en waar krentenbollen en ontbijtkoek worden uitgedeeld.

Na afloop van de tocht is er de gelegenheid om iets te eten en/of drinken in de kantine van Hollandia-T. Speciaal voor de lekkerbek ATB-ers hebben we onder andere appelgebak en snert op de kaart staan!

Inschrijfkosten voor volwassenen is €12,50 p.p. en voor de jeugd tot 15 jaar is deelname gratis.

Na afloop is er de mogelijkheid om de fiets weer schoon te laten spuiten op het handbalterrein.

Deelname aan de tourtocht is voor eigen risico.

 

Wij hebben er weer bar veel zin in!

 

Sportieve groet,
De organisatie
Rick, Kees, Peter, Pieter, Marco, Pieter, Jos

>> Sfeerimpressies zijn te bekijken op de pagina van de ATB Challenge (https://www.hollandia-t.nl/pg-31856-7-119583/pagina/atb.html) <<

10e ATB 10e ATB