Gezocht: vrijwilligers voor ouderencommissie én introductie Oldstars-voetbal op De Kuil

Hollandia-T nieuws van 21-03-2023

Voetbalvereniging Hollandia T is op zoek naar 3 tot 4 vrijwilligers voor een nieuw te vormen ouderencommissie. Deze commissie wordt opgericht om 55-plussers aan onze vereniging te (blijven) binden én in het bijzonder om het nieuwe project ‘De Derde Helft’ tot een succes te maken.

In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Team Sportservice Schagen worden momenteel plannen gemaakt om vanaf september 2023 iedere donderdagochtend OldStars-voetbal (beter bekend als Walking Football) op Sportpark De Kuil te introduceren, dit in combinatie met een gezellige binnenactiviteit en een goede kop koffie (onder de noemer ‘De Derde Helft’). Inmiddels zijn er al 550 clubs in Nederland die met succes OldStars-voetbal mogelijk maken!

Doel van de commissie en het project is om 55-plussers in Tuitjenhorn en omgeving op een laagdrempelige manier verantwoord te laten sporten/voetballen, ‘teamgenoten’ te ontmoeten en onderdeel te laten zijn van dorpsclub Hollandia T. Rollen die vervuld kunnen worden, zijn o.a.:
- Gastheer/-vrouw in de kantine
- Trainers (én spelers!)
- Werven van deelnemers
- Bedenken van activiteiten
Etc.

Vanuit het bestuur is Kevin den Das als aanspreekpunt betrokken en vanuit Team Sportservice Schagen Remon Schoorl. Wil je graag bijdragen aan dit mooie project, of heb je vragen? Neem dan contact op via kevindendas@live.nl (mailto:kevindendas@live.nl)

Met sportieve groet,
Bestuur Hollandia T

Walking Football Walking Football