Kortingsactie senioren en activiteit JO19 en JO17 seizoen 21/22

Hollandia-T nieuws van 20-04-2021

Door de coronacrisis is het huidige voetbalseizoen voor een groot aantal teams helaas grotendeels in het water gevallen. De jeugd heeft gelukkig nog veel kunnen trainen en (onderling) kunnen spelen, maar met name bij de senioren heeft de bal nauwelijks in wedstrijdverband gerold.

Wij hopen en gaan er van uit dat dit komend seizoen anders zal zijn. Achter de schermen wordt er op dit moment dan ook hard gewerkt aan de teamindelingen. Uiteraard hopen wij van harte dat wij na de zomer zoveel mogelijk leden weer terug zullen zien op Sportpark De Kuil.

Kortingsactie senioren en activiteit J019 & J017
Het bestuur heeft besloten om de senioren (selectie + 3e en 4e elftal) die op dit moment het volledige contributiebedrag betalen, een korting van € 25,- plus 10 consumptiebonnen p.p. voor in de kantine te verstrekken als zij hun aanmelding voor volgend seizoen continueren.

Voor de JO19 en de JO17 is besloten om een leuke activiteit te organiseren die volledig door Hollandia T gesponsord zal worden. Wij denken aan een darttoernooi, een EA-Sports Game Day, of soortgelijke activiteit, zoals gezegd volledig mogelijk gemaakt door de vereniging. Op deze manier willen wij graag in het bijzonder deze groepen tegemoet komen, aangezien zij dit jaar in zeer beperkte mate hebben kunnen spelen bij Hollandia T.

Wij hopen jullie allemaal dan ook na de zomer terug te zien bij Hollandia T voor een ouderwets sportief en gezellig voetbalseizoen.

Bestuur Hollandia T
 

Contributie Contributie