Nieuws uit de bestuurskamer medio april 2021

Hollandia-T nieuws van 16-04-2021

- Bertrin de Kraker heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als penningmeester. Hij kan terugkijken op een lange en succesvolle bestuurstermijn, waarin de club o.a. grote stappen heeft gezet op het gebied van verduurzaming en – ondanks de coronacrisis – een gezonde financiële positie heeft verworven. Als vervanger zal tijdens de jaarvergadering Frits Bakker worden voorgedragen.

- De (digitale) jaarvergadering zal medio mei/begin juni gepland worden. Dit is vanwege corona later dan gebruikelijk, maar biedt op deze manier de gelegenheid om een zo goed mogelijk beeld van de financiële effecten van corona te geven (zowel qua gederfde inkomsten, stopgezette uitgaven, als aangevraagde subsidies).

- Komend seizoen zal Hollandia T 90 jaar bestaan, een zeer bijzondere mijlpaal. We onderzoeken nog hoe dit te vieren. Uiteraard is daarbij veel afhankelijk van corona.

- De Technische Commissie is op dit moment bezig met de invulling van verschillende vacatures, o.a. begeleider 1e elftal, trainer/coach J019 en keeperstrainer jeugd
(Vincent de Haan stopt na dit seizoen).

- De Technische Commissie heeft Davey Tromp (verleden bij Berdos/Bergen) voor komend seizoen bereid gevonden om op dinsdag, donderdag én zondag de rol van verzorger/sportmasseur bij de selectie op zich te nemen. We zijn erg blij met zijn komst. Binnenkort zal hij zich op de website nader voorstellen.

- Aan de teamindelingen voor volgend seizoen wordt door de Technische Commissie momenteel hard gewerkt. Volgende week vindt er overleg met de bovenbouw plaats.
Begin mei volgt de onderbouw. Doel is om rond 15 juni de voorlopige teamindelingen te publiceren.

- Marco Boots, onze nieuwe hoofdtrainer, is momenteel bezig met het inplannen van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Diverse, aansprekende tegenstanders zijn inmiddels benaderd voor een oefenduel op Sportpark De Kuil. Hopelijk tegen die tijd weer met publiek.

- De meeste velden worden nu door de seniorenteams niet betreden, dus die zijn in prima conditie.

- Het onderhoud aan de douches van de kleedkamers wordt zeer binnenkort opgepakt en waar nodig zullen er thermostaten deskundig worden vervangen.

- De jeugd is heerlijk iedere zaterdag lekker aan het trainen, gelukkig kan dit gewoon doorgaan.

- Voor de senioren die volgend seizoen hun lidmaatschap willen continueren, volgt een leuke kortingsactie. Deze zullen wij zo spoedig mogelijk met u delen.

- Afgelopen week heeft het bestuur een onderhoud gehad met een delegatie van de Hemelcup. Uiteraard komt Hemelvaartsdag op 13 mei te vroeg voor dit prachtige evenement, maar gedacht wordt aan een alternatieve datum. Meer nieuws daarover volgt later.

Blijf gezond en tot snel.

Met sportieve groet,
Bestuur Hollandia T

3843480_885984 3843480_885984