Selectie voetbalvereniging Hollandia T. uit de kleren voor unieke eindejaarsactie

Wat bij voetbalvereniging Hollandia T. begon met een idee tijdens een bestuursvergadering, pakt uit in een fantastisch resultaat! Het idee om een kalender te maken en daarbij de sponsors in beeld te brengen is gelukt in de vorm van “een stoere mannenkalender”. Een ludiek initiatief waar menig vrouw/man in regio Schagen reikhalzend naar uit zal kijken.

Goed doel
Spelers uit de selectie zijn bereid geweest om te poseren op locaties van bedrijven die als sponsor de club een warm hart toedragen. Dit leverde hilarische momenten op. Het was mooi om te zien hoe de jongens hun rol als model op zich namen. De club mag trots zijn op deze mannen dat zij zich op deze manier letterlijk wilden blootgeven voor een goed doel, namelijk geld inzamelen voor de club. 
De vereniging heeft door corona minder inkomsten, vandaar dat wij deze actie hebben bedacht.  Door de medewerking van onze sponsors konden wij deze kalender mogelijk maken en hierdoor de bedrijven in het zonnetje zetten. 
 
Ontbloot bovenlijf
Daar waar het de eerste minuten nog aftasten was en waar de een zich wat onwennig voelde, was de ander meteen bereid om het shirt van het lijf te rukken en in modelpose te gaan staan! Bij temperaturen van rond het vriespunt schroomden de mannen niet om met ontbloot bovenlijf in de prut hun torso te tonen. 

Wij kunnen hierbij al verklappen dat 2021 niet meer stuk kan met iedere maand een mooie kop en lichaam om van te watertanden! We geven natuurlijk niet alles prijs en willen je graag verrassen op het moment dat je de kalender in handen hebt.  

Wees er snel bij! Bestel nu jouw stoere mannenkalender
Wil jij ook zo graag weten wie alle stoere mannen zijn? Bestel dan onze stoere mannenkalender voor 2021 via onderstaande link. Je komt dan in de bestel- en betaalomgeving, waarbij je jouw kalender (s) kan bestellen, dit kan ook nog met een set van 10 prachtige ansichtkaarten erbij! 

Je kunt bestellen: 
•    1 kalender à € 15, = 
•    1 kalender + 1 set van 10 ansichtkaarten à € 20, = 

Wil je meer bestellen, dan kun je dit in het betaalsysteem aangeven. 

Als je voor 30 november bestelt, kun je de bestelling op zaterdagochtend 5 december tussen 10 en 12 uur ophalen in de kantine van Hollandia T. aan de Sportlaan 4 te Tuitjenhorn. Dan zitten wij klaar om jou deze prachtige kalender te overhandigen. Het is ook mogelijk om de kalender per post te ontvangen. Kijk dus goed via welke link je bestelt!


Bestellink voor afhalen: https://app.clubcollect.com/payments/nl/vv-hollandia-t/hollandiat-kalender (https://app.clubcollect.com/payments/nl/vv-hollandia-t/hollandiat-kalender)


Bestellink voor verzending per post: https://app.clubcollect.com/payments/nl/vv-hollandia-t/hollandiat-kalender2 (https://app.clubcollect.com/payments/nl/vv-hollandia-t/hollandiat-kalender2)


Wacht niet langer en bestel nu het perfecte Sinterklaas- of Kerstcadeau!

FB_IMG_1606121888195 FB_IMG_1606121888195