Belangrijke coronaberichtgeving vanuit bestuur

Hollandia-T nieuws van 01-10-2020

Beste Hollandianen,

Afgelopen maandag zijn er door het kabinet voor minimaal 3 weken nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. 
Het goede nieuws is dat we vooralsnog kunnen blijven voetballen, zowel trainen als het spelen van wedstrijden in competitieverband blijft mogelijk.
Helaas zijn er ook zware maatregelen met grote impact voor onze vereniging, waarbij onderstaande het meest in het oog springen:

- Alle voetbalwedstrijden worden vanaf nu gespeeld zonder publiek
- Bij de training mogen mensen/ouders niet langer komen kijken
- De kantine blijft dicht

Bovenstaande is per direct ingegaan en geldt zodoende helaas ook voor de competitiewedstrijd Hollandia T 1 - SEW 1 op donderdagavond 1 oktober.

Uiteraard roepen bovenstaande maatregelen direct veel vragen op. Wie is er wel en niet welkom op de accommodatie? Wat doen ouders als zij kinderen moeten rijden naar uitwedstrijden? Etc. 
De KNVB heeft deze en andere vragen gebundeld in een overzicht dat te bereiken is via onderstaande link:

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal (https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal)

Wij roepen eenieder - spelers, trainers, coördinatoren, ouders, vrijwilligers en supporters - nadrukkelijk op om hier kennis van te nemen.
Maar vooral ook om de geldende regels na te leven, dit is van groot belang voor onze vereniging en uiteraard de gezondheid van ons allen.

Wij geloven dat er op een zeker moment weer mooie voetbaltijden zullen aanbreken.
Tot die tijd doen wij graag een beroep op jullie begrip en onze gezamenlijke verantwoordelijkheid in de strijd tegen corona.

Blijf gezond en tot snel.

Bestuur Hollandia T

3761175_770203 3761175_770203