Woord van onze voorzitter

Hollandia-T nieuws van 03-04-2020

Beste leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren van Hollandia T,

We leven momenteel in een sombere tijd sinds de uitbraak van het Coronavirus in Nederland. Helaas ontkomt niemand aan deze situatie, zowel in de persoonlijke-, werk- of verenigingssfeer heeft een ieder wel last van de genomen maatregelen door de regering. Als we met z’n allen aan de genomen maatregelen meewerken ben ik ervan overtuigd dat alles weer goed gaat komen.

Ook voor onze vereniging hebben de genomen maatregelen een behoorlijke impact, met name voor de kantine die geen omzet genereert, maar ook de gedachte dat er met het aankomende mooie weer geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Tentenkamp voor de jeugd kan helaas geen doorgang vinden en ook het jaarlijkse Hemelcuptoernooi met zijn geweldige organisatie komt dit jaar te vervallen. Gelukkig staan we er financieel gezien goed voor en zullen we met de nodige aanpassingen door deze periode heen kunnen komen.

Uiteraard gaan een aantal zaken gewoon door de komende maanden, zo zal de Technische commissie zich wat eerder dan normaal gaan bezig houden met de elftalindelingen voor volgend seizoen. Het A-veld zal eind april geheel gerenoveerd gaan worden en voorzien worden van nieuwe drainage. Ook de andere velden zullen eerder dan normaal in onderhoud gaan, die zaken gaan gelukkig gewoon door. Het complex zal om die redenen dan ook tot 1 augustus gesloten blijven buiten de mensen van onze vereniging om, die iets aan het onderhoud van het complex doen. Uiteraard hopen wij dat we in augustus het complex weer open mogen doen en dat er vanaf dat moment ook weer getraind, en later in de maand gevoetbald mag worden.

Ik wil alle leden, ouders, supporters, vrijwilligers en uiteraard ook al onze sponsoren heel veel kracht, sterkte, maar vooral gezondheid toewensen. We hopen jullie allen in augustus weer te mogen begroeten op ons mooie complex!

Namens het bestuur, 

Arnold Hoorn
Voorzitter Hollandia T

DSC_8957 DSC_8957