Naar AZ-PEC Zwolle; speciale actie voor alle leden van Hollandia T!

Reserveer snel kaarten voor je hele team. Elke kaart is € 1,- waard voor onze club!

“We nodigen alle leden van Hollandia T graag uit om het duel AZ – PEC Zwolle op zondag 30 september (14:30 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

 

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Hollandia T. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

 

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

 

Bestellen kan via de volgende actielink: https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZPECZwolle_Hollandia_T_bTh1yEFP (https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZPECZwolle_Hollandia_T_bTh1yEFP)

 

Werkwijze

De kaarten kunnen tot en met zondag 23 september online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de amateurvereniging worden opgehaald.”

Graag tot ziens bij AZ-PEC Zwolle!
AZ Alkmaar

Contactpersoon via Hollandia T. is Kevin Kooij te bereiken via secretaris@hollandia-t.nl

FB_AZ_PEC FB_AZ_PEC